Rkf logga Hem Ryttarkamraterna 

Levad

US Levad är Ryttarkamraternas ungdomssektion bestående av ett glatt gäng aktiva ungdomar. Vårt syfte är att hålla i aktiviteter för stallets barn och ungdomar för att skapa en bättre gemenskap samt en trygg och trivsam miljö där alla kan få känna tillhörighet. Alla barn och ungdomar får självklart vara med på Levads aktiviteter, det spelar ingen roll om man är i stallet varje dag eller bara en dag i veckan.

Vi som sitter i Levads styrelse är ungdomar inom åldersspannet 13-26 år. Till styrelsen väljs varje år in nya ungdomar som är engagerade i ridskolan och som vill ta extra ansvar i klubben. Är du ridskolemedlem i åldern 13-26 år och skulle vara intresserad av att gå med i Levad så kontakta gärna någon av oss i styrelsen eller maila oss på us.levad.rkf@gmail.com för mer information.

Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar över något eller har förslag på någon aktivitet etc. Hittar ni inte någon av oss i stallet så går det bra att kontakta oss via vår mail, alternativt kontakta någon av oss via telefon.

Levads hästar - Levad jobbar ideellt för ridskolan och mycket av de pengar vi drar in använder vi till att sponsra ridskolan med diverse saker. Vi har vid flertal tillfällen sponsrat ridskolan med hästar, stora som små. Att kunna sponsra med en häst som kan gå i verksamheten är verkligen något som gläder oss. För tillfället äger ungdomssektionen hästen Love och är delägare i hästarna Mercedez och Tam.

Barnkalas 

- Vi i Levad erbjuder barnkalas på ridskolans anläggning. Vi fixar tårta/marängsviss/glass utefter önskemål. Roliga lekar, fiskdamm/skattjakt och självklart ponnyridning eller körning med ridskolans ponnyer. Det blir två fartfyllda timmar mellan klockan 14-16.

Pris: 800 kr för 12 barn + 50 kr/extra barn. OBS, betalning sker endast kontant.

Maila till US.Levad.RKF@gmail.com


Ponnyridning

Ponnyridning: Sugen på ponnyridning med små shetlandsponnyer/lite större ponnyer? Inga problem, det ordnar vi! Man kan hyra oss för alla tillfällen, från barnkalas till marknader och öppet hus.  

Vid intresse, maila oss på: us.levad.rkf@gmail.com


Vara med i Levad


Levad har gjort lite olika videor.