Rkf logga Hem Ryttarkamraterna 

Ponnyer

Här finns det en beskrivning på våra ponnyer. Vi försöker att ha våra ponnyer utbildade upp till LB i dressyr och hoppning beroende på ponny. Men det absoluta viktigaste är att det är trygga allround ponnyer.

Russin

Russin köptes in av Stall Rompke. Hon är 144 cm i mhk och är av rasen Öselponny . Hon är en pigg men trygg ponny i ridhuset. Favoriten är dressyr eller uteritt. Passar dom lite mer rutinerade ryttarna.Freja

Freja köptes in under ht 22. Hon är en Dartmooorponny. Freja är 18 år och har haft föl 2022. Hon är snäll i boxen och i ridhuset, Dock lite väll pigg i galoppen ibland.

Love

Love köptes in av Levad ht 22. Han är tinker och är en b ponny. Han är 7 år och är supersnäll att rida. Dock har han inte riktigt fattat vinken av att hoppa hinder. Han är inkörd.

Poppet

Poppet är en fell ponny som köptes in ifrån Stall Rompke. Hon är född 2009 och en c ponny. Poppet är trygg i ridhuset och tycker om att göra lite olika saker. Kan mer än vad man tror.

Råås Tam

Tam köptes in år 2017 och är en dartmoorponny. Han är född 2013 och är en b ponny. Han är en super snäll ponny både i ridhuset och i stallet.

Här kan man se Tams pappa Figaro. 

https://www.haststam.se/horse/view/52671

Dave

Dave köptes in .... Han är född 2016 och är en c ponny. Han är en tinker. Han är väldigt snäll i stallet och i ridshuset. Dock kan han vara rädd för sin egen skugga. H

Mercedez

Mercedez kom till oss hösten -08. Mercedez är en valack som är tävlad i både tömkörningsdressyr, agility och precisionskörning med goda resultat. Han är också tävlad i unghästklass avd B i hoppning 50-60-70 cm med goda resultat. Mercedez är snäll och trevlig att både sköta och rida.

Fiola

Fiola är en renrasig Dartmorponny som är född 2008 med en mankhöjd på b ponny. Hon är en riktig dramaqueen och vill göra på sitt sätt. Hon är snäll i ridhuset men vill att andra hästar håller sig på avstånd.